Senaste nyheter

2022-04-28

Första spadtaget för Linköpings råa lägenhetshus

Igår togs första spadtaget för byggnaden som kommer att bli blott den andra av sitt slag i Sverige. Det råa lägenhetshuset i Vallastaden kommer att bestå av 69 bostäder på mellan 32 – 96 kvadratmeter. Lägenheterna beräknas stå redo för inflytt våren 2023.

– Genom att skapa rum för personlighet vill vi bryta likriktningen på bostadsmarknaden. Med råa lägenheter ger vi Linköpingsbor möjlighet att frigöra sin inneboende kreativitet. I Linköping blir idéer till verklighet, och det märks. Intresset för att skapa ett hem utifrån sin egen smak har varit stort, säger Oliver Thornton, vd på RAW Property.

– Det är roligt att Vallastaden fortsätter att växa med nya koncept. Det bevisar att Vallastaden fyllde ett tomrum i svensk samhällsplanering. Vallastaden är en plats där man uppmuntras testa nya koncept och nya sätt att bygga, precis så som RAW gör. Det ska bli spännande att följa detta projekt och om det inspirerar andra till nya sätt att bygga, säger Muharrem Demirok (C), kommunalråd.

2022-05-16

I samband med Uppsala kommuns initiativ Öppet Hus Rosendal bjuder RAW Property in till galleri i sina lokaler i Rosendal.…

2022-01-05

Klart för råa lägenheter i Luleå

Efter Uppsala och Linköping, nu kommer succén med råa lägenheter till Luleå. Detta sedan RAW Property har fått en direktanvisning…

Visa fler