Senaste nyheter

2022-05-16

I samband med Uppsala kommuns initiativ Öppet Hus Rosendal bjuder RAW Property in till galleri i sina lokaler i Rosendal. Här ges tillfälle att ta en närmare titt på RAWs unika och hållbara koncept med råa lägenheter designade för att kunna förändras över tid. Träffa RAWs grundare och arkitekten Oliver Thornton, se häftiga bilder på de råa lägenheterna och lär dig mer om RAWs unika koncept.

Om RAW

 

RAW Property är ett banbrytande koncept på den svenska bostadsmarknaden. Vi bygger råa lägenheter bestående av endast golv, väggar och tak – och låter konsumenten färdigställa planlösning, ytskikt och interiör.

RAW Property riktar sig till kreativa människor som vill skapa ett skräddarsytt boende. Grundstommen i våra lägenheter är byggda med högsta kvalitet. De är konstruerade för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt att omvandla råa kvadratmeter till ett personligt hem. På så sätt möjliggör vi för konsumenten att frigöra sin inneboende kreativitet.

 

Välkommen till vårt galleri

 

Den 20-21 maj välkomnar vi dig till våra lokaler i Rosendal i Uppsala. Här bjuder vi på galleri med fotografier på våra unika, råa lägenheter – tagna av riktigt duktiga fotografer. Du ges samtidigt möjligheten att lära dig mer om vårt koncept genom att träffa flera av oss på RAW, bland annat vår grundare – arkitekten Oliver Thornton.

Ta en närmare titt på våra unika byggnader genom att besöka oss i våra lokaler:
Fredag 20 maj – lördag 21 maj, kl. 10-14.

 

Intäkterna från de fotografier som säljs går oavkortat till UNHCR:s insamling till förmån för Ukraina.

 

Oliver Thornton på scen

Lyssna till RAWs grundare och arkitekten Oliver Thornton som delta på scen för att berätta mer om Sveriges första råa lägenhetshus.

Fredag 20 maj kl. 10.00

 

Om Öppet Hus Rosendal

Följ med på en resa genom Rosendal och gå på guidade visningar, ta del av spännande föreläsningar och samtal på scenen, låt dig inspireras och få kunskaper om hur Rosendal har och kommer att utvecklas i framtiden. Hur är det att bo och leva i området? Kan en hållbar stadsdel vara både tät och hög? Hur ser framtidens boende ut och hur tänker vi kring framtidens kommunikationer?

Under Öppet hus vill vi involvera Uppsalabor i områdets utveckling och stimulera intresset för arkitektur och samhällsbyggande. Vi vill också sprida kunskaper, lärdomar och inspiration till andra kommuner och aktörer. Självklart är du som bor i Rosendal extra välkommen att delta under dessa dagar!

Läs mer om Öppet Hus Rosendal här: https://www.uppsala.se/kampanjsidor/oppet-hus-rosendal/

2022-04-28

Första spadtaget för Linköpings råa lägenhetshus

Igår togs första spadtaget för byggnaden som kommer att bli blott den andra av sitt slag i Sverige. Det råa…

2022-01-05

Klart för råa lägenheter i Luleå

Efter Uppsala och Linköping, nu kommer succén med råa lägenheter till Luleå. Detta sedan RAW Property har fått en direktanvisning…

Visa fler