Senaste nyheter

2020-06-23

Sveriges första RAW-projekt produktionsstartas i Uppsala

RAW Property AB, dotterbolag i Besqab-koncernen, produktionsstartar bostadsprojektet RAW Rosendal i Uppsala med 50 bostadsrättslägenheter.

– Vi har ett stort intresse för vårt unika bostadskoncept och det är väldigt glädjande att vi nu kan produktionsstarta RAW Rosendal, säger Oliver Thornton, VD i RAW Property AB.

 

– RAWs koncept är unikt på marknaden och lockar flera olika målgrupper som tycker det är intressant att forma sitt eget framtida hem, säger Albert Koistinen, affärsutvecklare på Besqab och styrelseordförande i RAW Property AB. Som aktiv ägare ser vi fram emot att fortsätta utveckla bostadsmarknaden och erbjuda en ny produkt som efterfrågas av kunderna.

RAW Rosendal i Uppsala är det första RAW-projektet i Sverige och inkluderar 50 bostadsrätter i storleksintervallet 29-170 kvm varav cirka hälften redan är sålda. Produktionsstarten sker i andra kvartalet 2020 med planerad inflyttning under hösten 2021.

 

RAW är ett nytt bostadskoncept där du har full frihet över dina kvadratmeter. Utifrån egna önskemål och förutsättningar bestämmer du och färdigställer själv planlösning, ytskikt och interiör. Det gör att bostäderna kan erbjudas till ett lägre pris, med snabbare inflyttning och med större anpassning till varje enskild bostadskund. Konceptet har tagits fram av arkitekterna Oliver Thornton och Johan Berg tillsammans med JEFF Fastigheter. RAW Property är en del av Besqab-koncernen.

2022-05-16

I samband med Uppsala kommuns initiativ Öppet Hus Rosendal bjuder RAW Property in till galleri i sina lokaler i Rosendal.…

2022-04-28

Första spadtaget för Linköpings råa lägenhetshus

Igår togs första spadtaget för byggnaden som kommer att bli blott den andra av sitt slag i Sverige. Det råa…

Visa fler