En personligare livsstil

RAW Property är ett banbrytande bostadskoncept för alla som vill ha en personligare livsstil. För alla som inte känner sig hemma i dagens likformiga bostäder, utan vill sätta sin personliga prägel. Vi bygger stommen men lämnar till dig att själv bestämma planlösning, ytskikt och interiör. För när det kommer till ditt boende, tror vi att du vet bäst.

Snezana – En av alla härliga köpare i RAW Rosendal

Om Raw Property

RAW Property grundades år 2018 utifrån en vision om att erbjuda en helt ny typ av produkt på bostadsmarknaden. Det finns nämligen en lucka på marknaden – där nyproduktion, med begränsade möjligheter att påverka materialval och planlösning, inte är för alla. Medan att renovera eller bygga eget från grunden är förenat med osäkerhet, stora risker och höga kostnader. Möjligheten att på ett tryggt och säkert sätt skapa sitt drömboende utifrån sin egen kreativitet har tidigare saknats.

Därför bygger RAW Property råa lägenheter som ger människor möjlighet att frigöra sin inneboende kreativitet, och skapa sin egen personliga lägenhet från grunden. Medan vi fokuserar på en robust grundstomme av högsta kvalitet ger vi köparna friheten att själva bestämma över planlösning, material och design i sina hem. I våra lägenheter är det bara den boendes smak, budget och kreativitet som sätter gränserna – inte vi.

Därför grundades RAW Property

raw så fungerar konceptet

Teamet bakom
Raw Property

RAW Property grundades med frihet i fokus – baserat på många års erfarenhet av bostadsutveckling i olika former, och med en stor nyfikenhet på boende med variation. Bakom det innovativa bostadskonceptet står b.la arkitekten och företagets grundare Oliver Thornton

Besqab är huvudägare av RAW Property. Med drygt 30 år inom bostadsutveckling tillför Besqab både kompetens och erfarenhet till RAWs organisation och projekt. Besqab är en aktiv ägare och bidrar till RAWs fortsatta resa som bostadsutvecklare.

Kontakt

Besök oss
C/o Besqab
Golfvägen 2
182 31 Danderyd

Oliver Thornton
Grundare
oliver@rawproperty.se

David Tronner
Projektledare
david@rawproperty.se

Våra projekt

Läs mer om våra projekt

 • Linköping

  brf raw projekt test-min

  RAW Vallastaden

  Slutsålt – se våra råa bostäder i Linköping

  Läs mer

 • Uppsala

  RAW Rosendal

  Slutsålt – Sveriges första råa lägenhetshus stod klart 2021

  Läs mer

 • Stockholm

  raw property hero start

  RAW Mälarhöjden

  Kommande – Anmäl ditt intresse till råa lägenheter i Stockholm

  Läs mer

 • Västerås

  raw så fungerar konceptet

  RAW Ö.Mälarstrand

  Kommande – Anmäl ditt intresse till råa lägenheter i Västerås

  Läs mer

 • Luleå

  RAW Kronan

  Kommande – Anmäl ditt intresse till råa lägenheter i Luleå

  Läs mer