Senaste nyheter

2022-01-05

Klart för råa lägenheter i Luleå

Efter Uppsala och Linköping, nu kommer succén med råa lägenheter till Luleå. Detta sedan RAW Property har fått en direktanvisning för att bygga ett bostadshus med ca 60 råa lägenheter i området Kronan i Luleå. Ett projekt som beräknas stå färdigt under 2024.

Konceptet med råa lägenheter är etablerat i ett flertal länder, men i Sverige är det nytt. Uppstickaren RAW Property har två tidigare projekt, det färdigställda och slutsålda RAW Rosendal i Uppsala och det säljstartade RAW Vallastaden i Linköping. Och därefter står Luleå på tur.

RAW Property har nämligen fått en direktanvisning för ett bostadshus i området Kronan i Luleå. Projektet, RAW Kronan, kommer att bestå av ca 60 bostäder på mellan 34 – 145 kvadratmeter. Byggstart planeras till 2023 och inflyttning till 2024.

– Genom att skapa rum för personlighet vill vi bryta likriktningen på bostadsmarknaden. Något som bemötts väldigt positivt – särskilt av kommuner som vill skapa mångsidiga och dynamiska bostadsområden. Med råa lägenheter erbjuder vi Luleå-borna möjlighet att frigöra sin inneboende kreativitet, och skapa sina egna personliga lägenheter från grunden, säger Oliver Thornton, vd på RAW Property.
Läs mer här: 20220105_RAW Property_Luleå

2021-11-18

Sveriges första råa lägenhetshus står klart – RAW Rosendal

Torsdagen den 18 november stod RAW Propertys nybyggda lägenhetshus i Rosendal i Uppsala klart och köparna fick tillgång till sina…

2021-02-12

Bostadsaffär med Mimer – snart bygger RAW Property i Västerås.

RAW Property har köpt byggrätt av Bostads AB Mimer i kvarteret Förseglet på Öster Mälarstrand i Västerås. Här kommer vi…

Visa fler